GOOTSTEENONTSTOPPER DRAIN BUSTER

Productbeschrijving
Iedereen heeft wel eens last van verstoppingen en dankzij de Drain Buster is het gedaan met de verstopte afvoerbuizen. Vanaf nu hoeft u geen dure loodgieter meer te bellen, want vrijwel alle verstoppingen zijn geen probleem voor de Drain Buster. Het mooie aan de Drain Buster is dat alles ontstopt kan worden op een milieu vriendelijke wijze. Dit is te danken aan de werking op luchtdruk. De Drain Buster bereikt tot 4 bar druk en wordt geleverd met twee verschillende zuignappen voor alle afvoerkanalen. De gebruikte materialen zijn kunststof en PVC.

De Drain Buster verwijdert met behulp van samengeperste lucht zeer gemakkelijk en milieuvriendelijk al uw verstoppingen. Door de lucht in het luchtreservoir samen te persen met behulp van een pomp aan de achterzijde hoeft u alleen de Drain Buster op de verstopte afvoer te zetten en door middel van de trekker over te halen schiet de Drain Buster twee luchtbellen door de afvoer onder hoge druk zodat de verstopping wordt verholpen. De werking van de Drain Buster is erg simpel. U pompt eerst, zodat er druk opgebouwd kan worden in de Drain Buster, vervolgens plaatst u één van de twee opzetstukken en haalt u als laatst de trekker over op de plek van de verstopping.

Door dat de Drain Buster geen gebruik maakt door chemicaliën is dit geheel milieuvriendelijk en door dit product hoeft u ook geen chemicaliën meer te gebruiken, zo helpt u tijdens het ontstoppen ook een stukje mee aan een gezonder milieu. U kunt de Drain Buster gebruiken voor uw verstopte afvoer van de gootsteen, wastafel, dakgoot, toilet, douche en bad!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOOTSTEENONTSTOPPER DRAIN BUSTER

  • Model: 5316545
  • Beschikbaarheid: 3 tot 5 Werkdagen
  • €9,95

    per doos
  • Excl. BTW: €8,22