ASPEN 4 TACT BRANDSTOF - BENZINE - BRANDSTOF

Aspen 4: schone alkylaatbenzine voor viertaktmotoren. Zonder toegevoegde olie

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!
De voordelen op een rij:
Aspen 4
Uw machine start altijd
Aspen blijft jarenlang houdbaar
Vrijwel reukloos
Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine
Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd

Voor welke machines en voertuigen?
Aspen 4 is te gebruiken in alle viertaktmotoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt. Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, boten, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, pompen en andere viertaktmachines en voertuigen. Neem bij twijfel over het gebruik van Aspen 4 altijd contact op met uw Aspen verkooppunt.

Waarom Aspen 4?
Aspen 4 is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat kleinere viertaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en u deze direct inademt, bevelen wij Aspen 4 aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor u, voor het milieu en voor uw machine. Uw machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start beter omdat Aspen 4 jarenlang houdbaar is  en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de langere termijn bespaart u dus op onderhoudskosten.  Aspen 4 is aangenaam in het gebruik omdat het vrijwel reukloos is. De handige 5L jerrycan met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tankt u zonder knoeien en met automatische vulstop!

Een vergelijk met gewone benzine
Gewone benzine, zoals Euro 95 die u voor uw auto tankt, is op een andere manier geraffineerd dan Aspen alkylaatbenzine. Door de speciale raffinage van Aspen alkylaatbenzine zijn veel schadelijke stoffen weggelaten die wel in gewone benzine zitten. Kijk voor details in onderstaand overzicht.

BestanddeelAspen 4Euro 95 benzineInvloed op gezondheid, milieu en machine
Octaangetal RON9595Ontstekingseigenschappen bij lage toeren van de motor
Octaangetal MON9285Ontstekingseigenschappen bij hoge toeren van de motor
Aantal componenten<10>200Geeft de zuiverheid van de brandstof aan
Zwavel ppm110Verzuring van rivieren en meren
Gehalte aromaten vol%0,135o.a. Zenuwschade, duizeligheid en hoofdpijn
Gehalte benzeen vol%0,011Veroorzaakt de kankersoort leukemie
Olefinen vol %0,15-18Risico op kanker, verslechtert de houdbaarheid van benzine
Dampspanning kPa55-6560-90De mate waarin damp wordt gevormd

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ASPEN 4 TACT BRANDSTOF - BENZINE - BRANDSTOF

  • Model: 5198076
  • Beschikbaarheid: Afhalen in winkel
  • €25,99

    per stuks
  • Excl. BTW: €21,48