Services

SLEUTEL SERVICE

Wij zijn u graag van dienst voor het bijmaken van een enkele cilinder (op uw eigen huissleutel) tot aan het leveren van complete sluitplannen, of het maken van uw bootsleutel met baard.

Tevens kunnen wij sleutels bij maken, in alle soorten en maten. Van een simpele huissleutel tot aan geavanceerde transpondersleutels voor personenauto's, bussen, motors en vrachtauto's.

Ook het bijmaken en/of bestellen van sleutels met certificaat (pasje) is mogelijk bij ons.

Zie op de volgende website of wij u auto-motor etc. sleutel kunnen dupliceren = http://www.autosleutels.com/


Één van ons specialisme is hang -en sluitwerk. Laat u in een  onze winkel adviseren over de mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning.SLIJPSERVICE

Wij staan garant voor het vakkundig slijpen en/of repareren van uw zagen, beitels, zaagkettingen, frezen, scharen, veescheermessen, kartelen en slijpen van keukenmessen

Het slijpen van schaatsen met een speciale rondingsmachine, ook ijshockey en Easy gliders.GARAGE DEUREN ELECTRISCH

Centurion Garagedeuren
Wij leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur. Centurion garagedeuren: een passende deur voor uw garage, kunt u vinden in Joure

Centurion: voordelige garagedeuren in Joure
Een garagedeur op maat is vaak verrassend voordelig. Door onze moderne productietechnieken en gebruik van hoogwaardige materialen zijn wij in staat om garagedeuren te leveren tegen een zeer scherpe prijs die zeer weinig tot geen onderhoud vergen. Hier geven wij natuurlijk een uitgebreide garantie op. Op die manier levert niet alleen de aanschaf maar ook het bezit en gebruik van uw garagedeur u veel voordeel op.

Centurion: groot assortiment garagedeuren in Joure
Vanwege de ruime keuze voor uw garagedeur aan materialen zoals hout, RVS, aluminium, verzinkt staal en de vele stijlen, mogelijkheden en manieren van afwerking hebben wij hier een aantal voorbeelden van garagedeuren gepresenteerd. Ook vindt u hier informatie over veiligheid, het Politie Keurmerk, isolatie en mogelijkheden voor de inbouw van onze garagedeuren.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen over een garagedeur die aan al uw wensen voldoet.

Garagedeuren Centurion Brattinga JourePakketten verzenden met GLS

Bij onze winkel te Joure kunt u pakketten retourneren, ophalen of verzenden met GLS.

GLS is een van de drie grootste pakketdiensten van Europa. Maak gebruik van het eenvoudig en betrouwbaar verzenden van uw pakketten met GLS via een van onze meer dan 700 PakketShops!

  • Wij bezorgen uw pakket binnen één werkdag overal in Nederland
  • In de rest van Europa bezorgen wij met hetzelfde gemak
  • Uw pakket is standaard tot maximaal € 500,- verzekerd*
  • Duidelijke prijsstelling
  • Uw pakket is altijd te volgen met het nummer op uw verzendetiket
  • Standaard handtekening voor ontvangst

*met een eigen risico van € 50,-