JOHA PRO SLIJPTAFEL 7150

JOHA was jaren een begrip bij de wedstrijdrijders. Speciaal voor de veeleisende schaatser is nu een volledig nieuw JOHA slijpapparaat ontworpen. De ijzers worden zeer nauwkeurig en stevig ingeklemd. Dit dankzij de speciaal ontworpen kokerprofielen.

Overige belangrijkste specificaties van de JOHA PRO zijn :

*De vormgeving in combinatie met de modernste technieken van hogedrukgieten hebben geresulteerd in een zeer stabiel slijpblok. De twee gegoten zijkanten zijn uniek van vorm en sterkte.

*De bovenaanslagen, de zogenaamde precisieblokjes, hebben twee hoogtes en kunnen op drie plaatsen worden bevestigd.

*Dankzij de grote knoppen is het blok snel gebruiksklaar. Dit is een groot voordeel als in korte tijd meerdere paren moeten worden geslepen.

*De speciale antislip rubbers. Hoewel veel schaatsers het slijpblok vast zetten op de werktafel nemen anderen het blok vaak mee naar wedstrijden. Goede antislip is dan belangrijk.

*Vrijwel alle noren passen in de JOHA PRO.

*Tijdens het inklemmen van de schaatsen worden de ijzers, exact 90 graden ten opzichte van de slijpsteen gepositioneerd. Dit dankzij de speciale vorm van de twee kokerprofielen.

*De vooraanslag ontbreekt natuurlijk niet.

Speciaal voor de Comfort Noren heeft Zandstra Sport een Statief voor de Joha Pro ontwikkeld. Hierdoor wordt het slijpblok 8 Cm hoger waardoor schaatsen met hoge schoenen ook kunnen worden geslepen.

Samenvattend; moderne productiemethoden in combinatie met de unieke vormgeving hebben geresulteerd in een uiterst stabiele en nauwkeurige slijptafel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

JOHA PRO SLIJPTAFEL 7150

  • Model: 7150 JOHA
  • Beschikbaarheid: 2
  • €224,95

    per stuks
  • Excl. BTW: €185,91