ONKRUIDSTEKER HANDVAT 140MM FSC100% HJ

Met de onkruidsteker van Hendrik Jan kan het onkruid met wortel en al verwijderd worden, daarmee wordt voorkomen dat het onkruid op dezelfde plek weer zal opkomen. Ook lastige paardenbloemen met penwortels zijn geen probleem voor de onkruidsteker. Door de scherpe V aan het einde van de onkruidsteker worden deze wortels diep doorgesneden. De onkruidsteker is uiterst sterk en duurzaam.
Deze onkruidsteker komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.
De onkruidsteker is voorzien van een essenhouten steel, 140 mm lang, 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.
Productkenmerken:

Gemaakt van gesmeed Boron staal
Met essenhouten steel van 14 cm
Met FSC keurmerk
Productvoordelen:

Serie Oud Ambacht: onverwoestbare duurzaamheid door beste kwaliteit gehard staal

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ONKRUIDSTEKER HANDVAT 140MM FSC100% HJ

  • Model: 1101743
  • Beschikbaarheid: 1
  • €12,29

    per stuks
  • Excl. BTW: €10,16